Zes triatletes Tri2one Coaching staan nu al op scherp voor de Eredivisie Teamcompetities

Zondag was een bijzondere dag: de lancering van een uitzonderlijk team in de Teamcompetities Triathlon. De Eredivisie mag een nieuw vrouwenteam verwelkomen. De officiële teampresentatie was zondag in het bijzijn van Trikipedia. De eerste teamfoto’s werden gemaakt, de teamleden van dit unieke project werden gepresenteerd. Wat maakt het project uniek? Dat doet het team uit de doeken op de sinds 17 uur vandaag gelanceerde website.

De moeilijkste uitdagingen hebben teamleiding en de dames al achter de rug, slechts twee weken voor de deadline om teams in te schrijven voor de competitie werd de stekker getrokken uit het voormalige team van Danielle Vermeulen, Brenda Schuurkamp en Annelies van der Zwart. Met tomeloze energie kregen de triatletes met nieuwe, vooruitstrevende partners het voor elkaar alsnog in te schrijven voor de Eredivisie 2019. De NTB moest vervolgens overtuigd worden dat dit team na de promotie van 1e Divisie vorig jaar wel degelijk thuis hoorde in de aanstaande Eredivisie. Dat lukte uiteindelijk, zodat Tri2one Coaching nu als eerste ‘nieuw team’ in de Eredivisie mag uitkomen. De nieuw partners waren vrijwel meteen overtuigd van de potentie van de ploeg, zowel sportief als zakelijk.

Wat daarna gebeurde was fantastisch. Liefst 36 ingezonden motivatievideo’s van triatletes en andere betrokkenen kwamen binnen met allemaal hetzelfde doel: meedoen aan dit prachtige project. Daar zijn drie nieuwe teamleden uit voortgekomen, die hieronder worden gepresenteerd.

Het team is vanaf vandaag terug te vinden op de teampagina Tri2one Coaching. De directe link erheen is http://tri2onecoaching.nl/eredivisie/

Het team bestaat naast Daniëlle, Brenda en Annelies uit Sarah-Lynn Reuver (vorig jaar de meest succesvolle triatlete in Nederlandse wedstrijden), Marit Plat (inderdaad het zusje van Jetze) en Annet Nimeijer. Stuk voor stuk triatletes, die de voorbije jaren mooie prestaties hebben laten zien. De dames wonen verspreid door het land: van Zwolle tot Eindhoven, van Utrecht tot Den Haag, van Vrouwenakker tot Vught.

Het is een ontwikkelingsteam, waarbij het individu voorop staat. Oftewel individuele ontwikkeling staat binnen het team boven de winst. De naam Tri2one Coaching zegt het al. De diensten van het bedrijf zijn immers: het maximale uit de coaching en training halen uit de individuele sporter. De triatletes krijgen de kans zich optimaal te ontplooien in triathlon, een complexe maar veelzijdige sport. De beste trainings- en testfaciliteiten, professionele begeleiding en een in Nederland unieke Endless Pool staan daartoe ter beschikking.

En er is een wisselwerking, want door het team te testen optimaliseert Tri2one Coaching haar diensten, ontwikkelt ze nieuwe trainingsmethodes en werkt samen met partners hard om het toonaangevende coachbedrijf in Nederland te blijven. Daar is de naam Hylke Sietzema als coach weliswaar synoniem aan, maar samen met de partners is hij hard bezig het coachteam uit te breiden. En die coaching gaat verder dan het Eredivisie damesteam. Ook voor de beginnende of gevorderde triatleet staat Tri2one Coaching klaar. Check daarvoor de website www.tri2onecoaching.nl

Wij van Trikipedia (meedenkend partner in dit bijzondere project) wensen het team, de coaches en iedereen binnen Tri2one Coaching ontzettend veel succes en vooral plezier in het komende seizoen!

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.