Bike Sensations Lanzarote nieuwe partner Trikipedia

 

Als je op Lanzarote een fiets wil huren, moet je voor kwaliteit bij Bike Sensations in Puerto del Carmen zijn.
Je kunt er terecht voor racefietsen, e-bikes, mountainbikes en crossfietsen. Daarnaast verzorgen zij fietstours over Lanzarote met fantastische ritten, waarbij de mooiste plekjes van het eiland worden aangedaan.

 

Eigenaar Johan Wagenaar (actief triatleet met finishes in o.a. IM Lanzarote en IM Maastricht ) startte in 2014 met 20 fietsen. Binnenkort wordt zijn 5e winkel geopend en heeft hij de beschikking over 400 fietsen. Naast het feit dat Wagenaar specialist is in het verzorgen van begeleide fietstochten, de taal machtig is en alle mooie routes en plekjes van Lanzarote kent, kunnen ook allerlei soorten fietsen bij Bike Sensations gehuurd worden. Waar je ook op het eiland Lanzarote verblijft, de fietsen worden voor de deur afgeleverd.

 

 

Zijn klantenkring bestaat  uit heel veel triatleten, die ervoor kiezen hun eigen fiets niet mee te nemen en bij Bike Sensations een fiets te huren, goed te laten afstellen door een van de mecaniciens  en zelf niet te slepen met een fietskoffer etc.

 

Claudia Striekwold was onlangs voor een trainingsstage op Lanzarote. Zij is een van de vele triatleten, die de weg naar Bike Sensations vinden.Haar bevindingen over de fietsen, tours en service van Bike Sensations :
“Voor het eerst had ik besloten een fiets op Lanzarote te huren en zelf niet te gaan slepen. Via  andere triatleten kwam ik bij Bike Sensations terecht. Een geweldige fiets, prima kwaliteit, perfecte service en veel kennis. Ook de fietstours zijn een aanrader. Kortom; 
Zoek je een fiets op Lanzarote
weet dan dat je naar Bike Sensations mot!”

 

 

Bijzonder is ook de samenwerking tussen Yvonne van Vlerken en Bike Sensations. Op 17 februari verzorgen ze in onderlinge samenwerking een trainingsdag op Lanzarote.
Yvonne van Vlerken over de samenwerking:
” Ik kom al zoveel jaren op het eiland en Johan heeft gewoon een hele goede naam opgebouwd, zijn klanten zijn altijd super tevreden en Trisports Lanzarote waar ik altijd woon, werken ook enkel met hem. Tja die Nederlanders he, daar kun je altijd op terug vallen, zijn betrouwbaar en harde werkers en vindt het van mijn kant super leuk om samen met Johan deze dag te organiseren”.

 

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.