Become an IRONMAN for KiKa!

 

 

 

Een IRONMAN in één van de mooiste steden van Frankrijk: Vichy, gelegen in de Auvergne. Bekend om de historische binnenstad, luxe spa en relax mogelijkheden. Je zwemt in het meer van Allier, fietst over een niet al te zwaar parcours met schitterende uitzichten over de Chaine des Puys en rent door de historische binnenstad van Vichy. 

 

 

Op zaterdag 24 augustus staan er ruim 2000 deelnemers aan de start van IRONMAN 70.3 in Vichy. Tim in ’t Veld is een van die deelnemers, die samen met nog 39 anderen uit Nederland, voor KiKa zijn eerste IRONMAN 70.3 gaat doen. Tim doet mee aan KiKa Extreme, waarbij hij gebruikt maakt van een volledig verzorgd reisarrangement naar Vichy en bijdraagt aan onderzoek naar kinderkanker.

 

 

Tim: “Werken aan een goed en mooi persoonlijk doel, waarbij je direct voor KiKa (kinderen kankervrij) bezig bent. Dat zijn dus twee vliegen in 1 klap! Hierbij werk ik aan mijn eigen fitte toekomst. Door dat in mijn achterhoofd te houden hoop je dat de kinderen dat ook zullen gaan krijgen. Ik ben via Facebook in aanraking gekomen met deze uitdaging. Ik had in de planning staan om in Nederland de Ironman 70.3 te gaan doen maar deze ging niet meer door. En toen ik de advertentie voorbij zag komen heb ik besloten om mij in te schrijven voor deze challenge”.


De organisatie van KiKa Extreme verzorgt de gehele reis, clinics en bijeenkomsten (verzorgd door onze partner Tri2One Coaching), je startbewijs en nog veel meer! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Wil jij meer informatie over KiKa Extreme? Vraag hier de gratis informatiebrochure aan!

 Voor vragen redactie:

Inge Tishauser

info@kikaextreme.nl

0611596500

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.