2019 wordt het jaar van ons allemaal!

VRIJDAG – En zo maken we ons eerste bestaansjaar vol met een schat vol prachtige verhalen. Van eigen hand, maar vooral ook dankzij de input van velen. Sommigen namen zelfs de laptop ter hand en deelden met ons hun ervaringen, anderen tipten ons. We kregen heel veel tips. Zonder jullie, geen Trikipedia. Dat beseffen Ruud en ik maar al te goed.

Vandaag kregen we langs verschillende kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, Mail, (maar zelfs twee kaartjes op de post) spontane felicitaties. Zo’n eerste jaar, is natuurlijk nog maar een begin. We kregen vandaag het 19e Bondsblad Transition onder ogen. Op de cover stond als triggerend kopje: Hallo 2019! DIT WORDT JOUW JAAR.

Die koppen we graag in. 2019 wordt het jaar van ons allemaal. Wij zijn TriathlonNL, maar we zijn ook DuathlonNL en alle varianten, die van de driekamp zijn afgeleid.

Nog even terug naar de felicitaties. Ze kwamen uit vele hoeken van het land, maar ook van onze zuiderburen, een paar goede vrienden uit Frankrijk (Christophe, Nick), van Danillo Palmucci, uit Lanzarote (Johan, Tessa, Kenneth), uit Oostenrijk (Yvonne), uit Ecuador (Arjan), Amerika (Gordon, Marcel), Australië (Els en Lotte), het Midden-Oosten (Leanne), Spanje (president Marisol Casado) en vanuit Zuid-Afrika, waar onze tien Nederlanders zich opmaken voor de eerste World Cup zondag.

Het filmpje wat Jorik, Menno en Marco stuurden willen we jullie niet onthouden. Tegen dit prachtig toptrio en tegen alle andere – genoemde en niet genoemde lieve mensen – zeggen wij:

ONTZETTEND BEDANKT. HET INSPIREERT OM ER WEER EEN VOL JAAR TEGENAAN TE GAAN.

Ruud en Wim

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.