Nieuwe clinic Tri2one Coaching; “Voeding en duursport”.

 

Onze partner Tri2one Coaching zet de zeer succesvolle reeks clinics voort. Op 8 maart a.s. vanaf 19.45 zal het onderwerp “Voeding en duursport” centraal staan, inschrijven is nog mogelijk.

 

 

Een juiste training en rust op de juiste momenten is van belang voor betere prestaties, dat weet iedere sporter. Maar op welke brandstof presteert je lijf nu het beste en hoe zorg je voor de juist aangevulde brandstoftank?

Josette van Toor, één van de weinige sportdiëtisten in Nederland met het Sports Nutrition diploma van het IOC, leert de deelnemers van deze clinic hoe je tot de juiste voedingsinname kan komen en met welke facetten je rekening moet houden. Er wordt ingegaan op de dagelijkse voeding, voeding tijdens trainingen en voeding tijdens je belangrijkste races. Een unieke kans om deze kennis op te doen van een sportdiëtiste die dagelijks werkt met de beste topsporters van het land!

Deelname voor deze clinic kost
€ 5,- voor atleten van Tri2one Coaching
€ 8,50 voor niet-Tri2one Coaching atleten

Starttijd clinic 19:45 uur (inloop 19:30u)
Eindtijd clinic 21:15 uur

Inschrijven kan nog via de website van Tri2one Coaching

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

One thought on “Nieuwe clinic Tri2one Coaching; “Voeding en duursport”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.