Terugkijken; Almere 1990 met winnaars Jos Everts en Thea Sybesma

Zo in een winterstop is het voor vele triathleten zoeken naar inspiratie. Wij zochten in het verre verleden van de triathlon van Almere, toen de Avro nog de beelden bracht. Wij genieten in ieder geval van deze beelden historische beelden.
Editie 1990 met winnaars Jos Everts en Thea Sybesma.

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.