Terugkijken; Almere 1990 met winnaars Jos Everts en Thea Sybesma

Zo in een winterstop is het voor vele triathleten zoeken naar inspiratie. Wij zochten in het verre verleden van de triathlon van Almere, toen de Avro nog de beelden bracht. Wij genieten in ieder geval van deze beelden historische beelden.
Editie 1990 met winnaars Jos Everts en Thea Sybesma.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.