Tri-Experience trainingsstages

 

Sinds 2010 organiseert Tri-Experience hoogwaardige trainingsstages in binnen en buitenland. Deze stages zijn geen doorsnee trainingskampen; elke stage heeft een eigen karakter, thema en een specifiek doel.

De stages worden begeleid door coaches die expertise hebben in het beoogde thema. Zo hebben vooraanstaande atleten als Bert Flier en Johan Neevel diverse Long Distance- en Offroad triathlon stages verzorgd op locaties waar dit thema het best tot haar recht komt, bijv. een Klimstage in de Belgische Ardennen, Long Distance triathlon stage op Gran Canaria, SwimCamp op Lanzarote of een Offroad triathlon Camp op de Sallandse of Utrechtse heuvelrug.

 

Swim Camp Club La Santa

 

 

Afgelopen februari werd onder leiding van de Tri-Experience zwem- en triathloncoaches Frank en Cynthia Huisman op Club La Santa in Lanzarote een hoogwaardig SwimCamp gegeven voor zwemmers en triatleten van diverse niveau’s. Op een locatie die topsport ademt, waar zowel triatleten als zwemsporters naast de zwemtrainingen hun stageprogramma compleet kunnen maken; naast de maar liefst 3 stuks Olympische 50 meter baden en de Lagune voor buitenwater trainingen en 400m atletiekbaan, biedt Club La Santa voorzieningen en georganiseerde trainingssessies voor alle denkbare sporten, alles inbegrepen in de prijs van deze stage.

 

Power Camp Lanzarote

 

 

Eind April / begin Mei, is Tri-Experience weer 2 weken te vinden op het Eiland Lanzarote voor een Power Camp: een stage voor triatleten maar ook voor wielrenners, met als thema “een boost geven aan je fietsvermogen”. Daarnaast wordt er een extra stevige conditionele basis gelegd voor het wedstrijdseizoen. Naast de fietstrainingen worden er tevens looptrainingen en zee-zwemtrainingen gegeven, zodat je als triatleet een volledig programma krijgt voorgeschoteld. Er wordt voornamelijk getraind op het parcours van de IRONMAN Lanzarote, dus voor atleten die deze wedstrijd op het programma hebben staan, is deze stage een perfecte voorbereiding.

 

De stage wordt begeleid door Ironman-atlete Concetta Pichierri en ultrabiker Ruud Vette. Als professioneel kok, zorgt Concetta naast de trainingen dagelijks voor een uitgebalanceerd ontbijt en avondmaaltijd, zodat je met voldoende energie de trainingsweek kunt verteren.

Voor het PowerCamp zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar, kijk op Tri-Experience / Camps & Clinics voor meer info.

 

Sneak Preview 2020

 

 

De voorbereidingen voor het stageprogramma in 2020 zijn alweer gestart. Zo zal het Swim Camp op Club La Santa een vervolg krijgen in de voorjaarsvakantie, wordt er gewerkt aan een SwimCamp voor in de Mei vakantie op een ander zonnig eiland. Ook zal er weer een Power Camp op het programma komen. Ben je geïnteresseerd in ons stageprogramma ? Mail dan even naar: info@tri-experience.com en we zorgen dat je op de hoogte wordt gehouden.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.