Wereldtopper Jan Frodeno gaat nóg sneller zwemmen dankzij de Nederlandse wetsuits van Alex de Boer!

Alex de Boer lanceert wereldprimeur via Trikipedia.nl

DONDERDAG – Niemand minder dan Jan Frodeno zal de komende drie jaar zijn triathlonwedstrijden beginnen in een deboer wetsuit. De voormalig Olympisch kampioen en Hawaii-winnaar heeft het exclusieve wetsuit uitgebreid getest en is sinds vandaag officieel lid van het deboer team.

 

 

Naast Jan Frodeno zijn Ben Kanute, Matt Russel, Brooke Brown, Celine Schärer en Marcos Knight de leden van het “deboer team”, stuk voor stuk wereldtoppers.

De website deboer wetsuit is zojuist “live” gegaan , daar is alle verdere informatie te vinden.

 

 

In een eerder bericht op Trikipedia.nl melden we al over het bijzondere wetsuit, ontwikkeld door Alex de Boer en de zijnen.
Trots is Alex in ieder geval op het zeer bijzondere wetsuit en de Pro atleten die het pak zullen gaan dragen.
Niet voor niets is zijn slogan: I put my name on it, aldus Alex de Boer.

In onderstaand interview licht Jan Frodeno zijn keuze voor het deboer wetsuit toe en laat horen waar de belangen voor zijn teamleden dit seizoen liggen.

 

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.