Ook viervoudig Hawaii-winnares Daniela Ryf in deboer wetsuit

Ook meervoudig wereldkampioene en Hawaii-winnares Daniela Ryf zal de komende 3 seizoenen uitkomen in een deboer wetsuit tijdens haar triathlonwedstrijden. De viervoudig winnares van Hawaii en het WK 70.3 koos met Zwitserse precisie voor het deboer wetsuit.

Alex de Boer : “Trots met de komst van Daniela Ryf in ons deboer-team. We hebben nu de absolute topatleten van de wereld weten te overtuigen om de komende drie jaar hun wedstrijden te doen in ons deboer wetsuit.
Met  de komst van Daniela Ryf naast Jan Frodeno, Matt Russel, Ben Kanute, Marco Knight, Celine Schärer en Brooke Brown is het team nog niet geheel compleet, maar daarover later meer”.

Daniela Ryf ; “Ik eis veel van mezelf en de uitrusting die ik gebruik in mijn wedstrijden. Mijn wetsuit moet snel zijn, perfect passen en comfortabel zitten. Het deboer wetsuit is het meest flexibele wetsuit, waar ik ooit in gezwommen heb. Ook ben ik zeer onder de indruk van de aandacht van het hele team voor de details en hun toewijding om een “high performance wetsuit”  te ontwikkelen. Ik ben zeer enthousiast om deel uit te maken van het deboer-team de komende jaren”.

Daniela Ryf start komend weekend tijdens de Ironman Texas voor het eerst in een deboer wetsuit. Alex is er natuurlijk bij. Wij houden jullie op de hoogte!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.