HIGH TECH TRIATHLON ZONDAG 1 SEPTEMBER.

.
Op zondag 1 september 2019 vindt de 2e editie plaats van de High Tech Triathlon op de High Tech Campus in Eindhoven. De High Tech Campus is een uniek bedrijventerrein dat bekend staat als de slimste km² van Europa! Ruim 160 bedrijven en 12.000 werknemers zijn dagelijks actief om nieuwe innovaties en technologieën op de markt te brengen. Het parcours van de Triathlon zal volledig over en om het terrein van de High Tech Campus lopen.

 

 

In de ochtend zijn er aparte series voor werknemers op de High Tech Campus en s’middags vinden de open series plaats waar iedereen zich voor kan aanmelden. Deelnemers hebben individueel of als estafette team keuze uit een 1/8 of een 1/4 Triathlon en er is een speciale afstand voor de ouder – kind triathlon. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om als bedrijventeam in te schrijven.

 

 

De organisatoren Campus Health & Sports Club en Squadra Events verwachten net als vorig jaar een groot en gevarieerd deelnemersveld. Daarnaast wordt de High Tech Triathlon voor het eerst gecombineerd met het jaarlijkse muziekfestival Campus Pop. Dat wordt een unieke beleving voor de deelnemers en zorgt voor extra sfeer in de finishzone!

 

Voor meer info en inschrijven, zie onze website www.hightechtriathlon.com

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.