Hand in Hand: in 10 images – WTJ 1256

DONDERDAG – Eén ding heeft de ITU in elk geval wél bereikt: de vrouwenrace in Tokyo haalt alle media. Ook pers, die niet tot nauwelijks triathlonsport brengen, schrijven nu over de finish van Jessica Learmonth en Georgia Taylor-Brown. Hand in hand, kameraden. Maar niet alle ITU-officials zijn Feyenoord-fan. Wij hebben er verder geen woorden meer voor. Een goed journalist zei ooit: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom:

Hand in Hand: in ten pictures

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.