Gratis online trainingskamp voor vrouwen bij Trispiration vanaf 27 augustus.

 

Ik rijd met mijn fiets over de vulkanische grond van Lanzarote. 100 kilometer lang ga ik op en af, op en af de vulkanen over. Inmiddels heb ik flinke spierpijn gekregen, maar met dank aan de steun van mijn Amerikaanse en Canadese mede triathletes, voel ik mentaal zoveel kracht dat ik door blijf zetten en verder ga dan ik ooit had durven dromen. Aan het eind┬á van de week, hadden we met zijn allen zelfs een halve triathlon gedaan. Door naar dit gave trainingskamp op Lanzarote te gaan waar ik support kreeg van andere vrouwen, voelde ik me fysiek en mentaal sterker dan ooit. Juist door de inspiratie en motivatie die ik van deze vrouwen kreeg, heb ik een aantal maanden later zelfs de Iron Man op Lanzarote volbracht!’

Wat nu als jij ook die kracht en drive die ik hier had, zou kunnen ervaren, doordat je hulp en support krijgt in een groep van gelijkgestemde vrouwen? Waarin je elkaar versterkt en aanmoedigt om net dat stapje extra te zetten?

Josta wielrennen

Natuurlijk heeft niet iedereen zomaar de tijd of het geld om mee te doen aan zo’n tof triathlon trainingskamp in het buitenland. Om die reden heeft Trispiration een gratis online triathlon trainingskamp ontwikkeld. Zodat zij jou, samen met een groep sportieve vrouwen uit heel Nederland, kan uitdagen en motiveren om een training te doen, waar jij veel voordeel uit haalt tijdens het deelnemen aan je eerste of tweede triathlon wedstrijd. Trispiration gata al hun kennis en ervaring over trainen, sportvoeding en wedstrijdplanning met je delen, zodat jij nog harder en beter gaat knallen tijdens deze wedstrijd. Durf jij de uitdaging aan?

Inschrijven is hier mogelijk

Hoe werkt het?

Op 26 augustus ontvang je van mij het trainingsschema in de mail. Hiermee daag ik je uit om net iets harder te trainen dan je normaal gesproken in een week doet. Op 27 augustus starten we met het trainingskamp in een besloten Facebookgroep met meer dan 60 vrouwen. Vijf dagen lang kom ik live om je een opdracht mee te geven die je uit mag voeren. De vijf trainingsdagen zijn als volgt ingedeeld:

Dag 1: Uitleg trainingsschema & weekplanning
Dag 2: Het belang van krachttraining
Dag 3: Alles over sportvoeding voor vrouwen
Dag 4: Wedstrijdplanning
Dag 5: De voordelen van een triathloncoach

Alle trainingsoefeningen die je van me krijgt over zwemmen, hardlopen, fietsen en krachttraining, doe je buiten, maar wel in je eigen vertrouwde omgeving of in je eigen sportschool.

Voor wie is dit gratis online triathlon trainingskamp geschikt?

Triathlon wetsuit

Jij bent:

-Een sportieve vrouw die al aan hardlopen, wielrennen, zwemmen of triathlon doet.

-Een sportieve vrouw die zich graag wil voorbereiden op haar eerste of tweede triathlonwedstrijd.

-Een vrouw die graag wil pieken tijdens het trainingskamp en die gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen.

-Een vrouw op zoek naar een coach en naar een groep gelijkgestemden die jou blijven motiveren om door te gaan.

Meer info of inschrijven via deze link

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.