Interview Rachel Klamer/Martin Breedijk n.a.v. Grand Final Lausanne

Direct aan de finish in Zwitserland was er nog geen gelegenheid voor ETU-bestuurder Martin Breedijk om zijn landgenote Rachel Klamer na het spetterende vierde plaats te feliciteren, laat staan te spreken. Daarom deden ze dat later via Skype.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.