Sportreizigers lopen opnieuw tegen de lamp bij Sport-Active

DINSDAG – Is Alexander Hulleman nu zo hardleers of zijn z’n klanten zo naïef? Feit is dat de deelnemers aan een Oslo-reis middels een korte mail (hoe persoonlijk allemaal) te horen hebben gekregen dat ook dit feest niet door gaat. Patricia Pellerin is voor de derde keer gedupeerd, dat wil zeggen ze krijgt uit het pakket van drie ingekochte reizen (vorig jaar toen Hulleman nog niet ontmaskerd was) drie keer het deksel op de neus!

Ze kreeg het volgende bericht:

Beste deelnemer aan Fly & Run Oslo,

Helaas moeten we mededelen dat we door de huidige situatie die is ontstaan, de reis nbaar Oslo niet kunnen laten doorgaan. We snappen dat dit veel emotie en frustratie met zich meebrengt.

We zullen binnenkort met u contact opnemen over het terug betalen van het door u betaalde bedrag. Wij begrijpen dat u hierover eventueel vragen heeft. U kunt uitsluitend contact opnemen via email op info@sport-active.nl

 

Patricia Pellerin heeft in 2018 drie reizen in 1 x geboekt. Ze schrijft op haar Facebook:

Zo denk je dat je vrijdag 20 sept naar Oslo zou vliegen en zo krijg je wederom het derde keer dit jaar het bericht dat je Sport reis met Sport Active niet doorgaat. Uiteindelijk moet ik nog steeds mijn geld ontvangen van Valencia febr 2019, Ibiza 2019 en nu dus ook Oslo 2019. De vraag is of ik dat ooit krijg terug te zien.

Die kans lijkt ons klein. Ze heeft Hulleman inmiddels gevraagd welke hotels hij had geboekt, zodat ze op eigen gelegenheid naar Noorwegen kan reizen. Het antwoord daarop laat nog op zich wachten en komt vermoedelijk ook niet.

Patricia en de vele andere gedupeerden hebben 1 geluk: het AvroTros-programma Opgelicht zit er nu bovenop en maakt vanavond in de uitzending een update van hetgeen er na de vorige aflevering allemaal is gebeurd. Het programma is te zien op NPO 1 om 21.35 uur.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.