Tri2one Coaching officieel partner van Kika Extreme

Het is inmiddels een tijdje geleden dat IM 70.3 Vichy op de racekalender stond van een aantal atleten. Hun doel; sporten voor een goed doel, hetgeen een bedrag opleverde van 188.870 Euro.

 

De Kika-Extreme atleten werden qua training en coaching begeleid door het team van Tri2one Coaching. Inmiddels is duidelijk dat deze samenwerking de komende jaren zal worden voortgezet.

 

Tri2one Coaching is de komende jaren de officiƫle partner is van KIKA EXTREME.

“We zijn daar erg trots op en vinden het fantastisch dat we met ons prachtige werk een bijdrage kunnen leveren aan zoiets maatschappelijks als de strijd tegen kinderkanker”.

Voor 2020 is het mogelijk in twee races met Kika-Extreme te starten;
IM 70.3 Barcelona op 17 mei,
IM 70.3 Vichy op 22 augustus.

Heb jij interesse om middels deze prachtige sport je steentje bij te dragen aan dit geweldige goede doel terwijl je professioneel wordt begeleidt richting een Ironman 70.3? Neem eens contact op met Tri20ne Coaching of KIKA EXTREME!

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.