Tessa Kortekaas ; top 5 in Lanzarote is het doel.

Na de persconferentie spraken wij met Tessa Kortekaas, de enige Pro atlete namens Nederland over haar kansen en voorbereiding op IM 70.3 Lanzarote van morgen. Er was toen nog geen sprake van een aangepaste wedstrijd.

Pas bij de bike check-in kregen de atleten te horen dat het zwemonderdeel  morgen niet doorgaat. Teleurstelling en onbegrip alom, temeer dat de atleten zicht hadden  op het zwemonderdeel, waar collega-atleten nog een laatste training afwerkten. De wedstrijd zal starten in rolling-start-vorm met het fietsonderdeel op starnummer.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.