Tessa Kortekaas ; top 5 in Lanzarote is het doel.

Na de persconferentie spraken wij met Tessa Kortekaas, de enige Pro atlete namens Nederland over haar kansen en voorbereiding op IM 70.3 Lanzarote van morgen. Er was toen nog geen sprake van een aangepaste wedstrijd.

Pas bij de bike check-in kregen de atleten te horen dat het zwemonderdeel  morgen niet doorgaat. Teleurstelling en onbegrip alom, temeer dat de atleten zicht hadden  op het zwemonderdeel, waar collega-atleten nog een laatste training afwerkten. De wedstrijd zal starten in rolling-start-vorm met het fietsonderdeel op starnummer.

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.