JERRY CALLS (3)

Onze Jerry ging fietsen met Dan, een “local triatleet”, vorig jaar deelnemer en dit jaar vrijwilliger op het looponderdeel.

Dan woont op Big Island en vertelt dat lang niet alle Hawaiianen blij zijn met de jaarlijkse Ironman. Ze prefereren de rust oftewel de Hawaiian Lifestyle. Die ziet er anders uit dan hard zwemmen, fietsen en lopen….

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.