JERRY CALLS (3)

Onze Jerry ging fietsen met Dan, een “local triatleet”, vorig jaar deelnemer en dit jaar vrijwilliger op het looponderdeel.

Dan woont op Big Island en vertelt dat lang niet alle Hawaiianen blij zijn met de jaarlijkse Ironman. Ze prefereren de rust oftewel de Hawaiian Lifestyle. Die ziet er anders uit dan hard zwemmen, fietsen en lopen….

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.