JERRY CALLS (4)

Het gaat bij Jerry overal en nergens over in het gesprek met fotograaf James Mitchell. Hij is de persoonlijke fotograaf van Lucy Charles, maar ook Patrick Lange, Tim Don en Andreas Dreitz behoren tot zijn ‘sportmodellen’ en soms van Trikipedia. Als Jerry erachter komt dat James op Lanzarote woont, probeert hij James wat woordjes Nederlands te leren. Korte kaas bijvoorbeeld ­čśë

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.