JERRY CALLS (4)

Het gaat bij Jerry overal en nergens over in het gesprek met fotograaf James Mitchell. Hij is de persoonlijke fotograaf van Lucy Charles, maar ook Patrick Lange, Tim Don en Andreas Dreitz behoren tot zijn ‘sportmodellen’ en soms van Trikipedia. Als Jerry erachter komt dat James op Lanzarote woont, probeert hij James wat woordjes Nederlands te leren. Korte kaas bijvoorbeeld 😉

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.