Hawaii: The Nations Parade

 

WOENSDAG – Hier dan het plaatje van de trotse Nederlanders bijeen in de shirts (goeie actie Marcel van Wees!). We presenteren uiteraard de komende avonden nog de twaalf andere Nederlandse deelnemers. Hier alvast wel wat impressies van de Nations Parade. Vlagdrager is Jan-Peter Simons, het landenbordje heeft Dorothe Vrieze. We zullen er in de loop van de dag nog meer foto’s van toevoegen. Stay tuned!

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.