Wat als Jan Frodeno dezelfde entourage als Eliud Kipchoge krijgt?

ZATERDAG – Even door redenerend. Als Eliud Kipchoge vandaag de marathon in 1.59.40 uur kan lopen, bestaat er dan ook de mogelijkheid voor Jan Frodeno om de Ironman binnen de 7 uur te voltooien?

We geven hem Josh Amberger, Richard Varga en Alistair Brownlee voor het zwemmen. We huren de Jumbo-Lottoploeg in voor de eerste 90 kilometer en Sunweb voor de tweede en tenslotte laten we alle 41 tempomakers plus Eliud opdraven voor de laatste 42 kilometer. Vlak parcours (autocircuit?), windstil, niet te warm, niet te koud. Fiets in de aanslag aan de waterkant, ultrakorte wisselzones. Goede entourage, veel publiek. Op een mooi moment in het seizoen….

Alex, jij zit toch elke ochtend met Jan aan de koffie op je ‘Deboer Wetsuits’-terras? Stel het Frodo eens voor. Organiseert Trikipedia het wel mee 😉

Dat Carla van Rooijen trouwens zo hard kan lopen, is nu ook wel verklaarbaar. Zie het laatste plaatje.

 

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.