Onze helden in actie in de Ironman Hawaii: allemaal gefinisht – WTJ 1333

ZONDAG – Ironman Hawaii, 41e jaargang, editie 2019. Alle Nederlanders gefinisht. Jullie verblijf in Kona kan niet meer stuk. Vanmiddag met z’n allen aan de lunch en vanavond naar het Banquet of Champions. Omdat we er niet genoeg van kunnen krijgen een aantal actie/finishfoto’s van de Nederlanders door henzelf aangeleverd. Mooi om te lezen hoe in de Kona-app iedereen elkaar feliciteert. Wij van Trikipedia maken een diepe buiging. Want wat hebben jullie het goed gedaan!

Daarom: voor zover al beschikbaar. Actiefoto’s, finishfoto’s, beelden van jullie in actie. Soms niet heel scherp, soms van de fans van het thuisfront geplukt van het beeldscherm, maar daarom juist zo van jullie zelf. Tegen de tijd dat er nieuw beeldmateriaal binnen druppelt passen we het hier wel. Zo wordt dit een dynamische WTJ 1333.

Derk de Korver is de feature-plaat. Voor de vierde keer op rij snelste Nederlander! Super. En nog een kleine rechtzetting richting Dennis Vandermeer, want hij finishte ook in 2006 en dat betekent geen acht maar zelfs negen keer op Alii Drive aangekomen. Wow!

 

Bij Els Visser verwijzen we naar het schitterende filmpje van @pepeproducties zoals dat ook te zien is op haar Facebook-pagina.

 

Tjebbe Venema

Niels Kerdel

 

Sjoerd Algera

Niels Ros

Daniel Nagel

Henk van Laar

Rahel Bellinga

Marcel van Wees

Rosanne de Boer

Dorothe Vrieze

 

Wordt vervolgd!

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.