Quinty Schoens 4e in ETU sprint race Funchal

Prachtige prestatie van Quinty Schoens, zojuist werd zij 4e in de ETU sprint race in Funchal. Eerder deze week dacht ze niet te kunnen starten vanwege ziekte, nu een prachtige 4e plaats, nadat ze de leiding pakte na het zwemmen.

Martin Breedijk sprak met haar net na de finish.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.