Van Kona naar Goeree Overflakkee met Els Visser

Els Visser was vandaag op Goeree Overflakkee, de reden waarom wordt de komende weken wel duidelijk via diverse kanalen, dat houden we nog even geheim.

Nog maar 3 jaar actief als triatlete!
Tijdens haar eerste triathlon in Ouderkerk aan de Amstel liet ze al een onuitwisbare indruk achter bij ons.  Tri Amsterdam en Oud Gastel volgden en de “klik” werd bevestigd. Haar verhaal hebben we in eerdere berichten breed uitgelicht.

Ze was te gast bij Bob Babbit in zijn Breakfastshow op Kona en hoe zeer Els ook indruk maakte op hem, werd duidelijk tijdens de Award Ceremonie op Kona. (video in het interview ingepast).

Vandaag spraken wij met Els op een heel bijzondere plek op Goeree Overflakkee, over de reden van dat bezoek zullen we later meer berichten, maar natuurlijk bespraken we Kona. In haar debuut 16e in 9:18:42.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.