Bike Sensations: Een begrip op Lanzarote voor triatleten en wielrenners

In de afgelopen periode hebben we als redactie zelf de veelzijdigheid van Bike Sensations op Lanzarote mogen ervaren.

 

Eigenaar Johan Wagenaar startte een aantal jaren geleden een fietsverhuurbedrijf op de boulevard in Puerto del Carmen, binnenkort opent hij zijn 4e winkel. Het overlijden van zijn broer en het stuklopen van een relatie deed Johan Wagenaar besluiten helemaal op nieuw te beginnen en een bestaan op te gaan bouwen op Lanzarote.

In de afgelopen jaren bewijst Bike Sensations zich door het verhuren van perfect afgestelde fietsen (e-bike’s, mountainbikes en racefietsen) gehuurd kunnen worden, maar inmiddels is het aanbod van Bike Sensations vele malen groter geworden.

                   

Niet alleen zijn er (bijna) 4 vestigingen op Lanzarote, je kunt bij hen ook terecht voor het huren van onderkomen tijdens het verblijf aldaar.

           

De shops hebben een prachtige verzameling van wetsuits van Dare2Tri en deBoer, een uitgebreid kledingpakket van Fusion , helmen van Cado Modus.

Daarnaast is er de mogelijkheid tot het huren van een auto en natuurlijk het boeken van een fietstour over het prachtige Lanzarote.

 

Zelfs het organiseren van een boottrip of andere activiteit behoort tot de mogelijkheden en wordt tot in de puntjes verzorgd, zo hebben we zelf mogen ervaren.

Daarnaast organiseert men regelmatig volledig verzorgde trainingskampen, o.a. in samenwerking met Yonne van Vlerken.

Kortom, Bike Sensations biedt een volledig pakket voor een geheel verzorgd verblijf op Lanzarote.
Info via Bike Sensations

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.