Video’s uit de oude doos 1 – Stein 1993

Om de relatieve stille wintermaanden door te komen een nieuwe rubriek bij Trikipedia.nl; oude videobanden zijn gedigitaliseerd.
Mede dankzij Peter Schaap hebben we een keur aan beeldmateriaal uit de oude tijd. Mocht je videobanden met oude beelden bezitten en er niets meer doen, houden we ons aanbevolen. Mail dan even naar ruuddehaan@hotmail.com

De eerste video die we tonen is Stein 1993 met o.a. namen als Henri Kiens, Pim v.d. Bos, Mark Koks, Eimert Venderbosch, Luc Huntjens, Ben van Zelst, Mark Pessink, Jan v.d. Marel, Frank Heldoorn, Johan Boonstra, Bianca van Woesik, Wieke Hoogzaad, Marijke Zeekant.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.