Video’s uit de oude doos 1 – Stein 1993

Om de relatieve stille wintermaanden door te komen een nieuwe rubriek bij Trikipedia.nl; oude videobanden zijn gedigitaliseerd.
Mede dankzij Peter Schaap hebben we een keur aan beeldmateriaal uit de oude tijd. Mocht je videobanden met oude beelden bezitten en er niets meer doen, houden we ons aanbevolen. Mail dan even naar ruuddehaan@hotmail.com

De eerste video die we tonen is Stein 1993 met o.a. namen als Henri Kiens, Pim v.d. Bos, Mark Koks, Eimert Venderbosch, Luc Huntjens, Ben van Zelst, Mark Pessink, Jan v.d. Marel, Frank Heldoorn, Johan Boonstra, Bianca van Woesik, Wieke Hoogzaad, Marijke Zeekant.

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.