Video’s uit de oude doos (2) – Brasschaat 1991

Ook tal van wedstrijden in Belgi├ź werden in het verleden uitgezonden en zijn vastgelegd op VHS.
Vandaag de halve van Brasschaat 1991.

Didier Volckaert, Luc van Lierde, Nick Marijnissen, Dirk van Gossum, Pim v.d. Bos, Johan Callebaut, David Witteboom, Lieve Paulus, Mieke Suys zijn de spelers in deze film. Oh ja en ook ceremoniemeester Jean Marie Pfaff.

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.