Video’s uit de oude doos (2) – Brasschaat 1991

Ook tal van wedstrijden in België werden in het verleden uitgezonden en zijn vastgelegd op VHS.
Vandaag de halve van Brasschaat 1991.

Didier Volckaert, Luc van Lierde, Nick Marijnissen, Dirk van Gossum, Pim v.d. Bos, Johan Callebaut, David Witteboom, Lieve Paulus, Mieke Suys zijn de spelers in deze film. Oh ja en ook ceremoniemeester Jean Marie Pfaff.

 

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.