Video’s uit de oude doos (3) – Almere 1996

Toegegeven, de beelden zijn – zeker in het begin – niet van de allerbeste kwaliteit. Maar Almere mag natuurlijk niet ontbreken in de Trikipedia-videotheek. De editie 1996 met een wel heel bekende stem als commentator bij Eurosport (!). Helaas geen beelden van de finish van de dames, maar wees ervan overtuigd dat Katinka Wiltenburg de winst pakte. Wat mij bij het zien van de beelden weer opnieuw opviel, zijn de massa’s publiek in het stadion en voor het stadhuis. Het was de laatste editie met ‘Almeerder stem’ Allard Veldhuis naast Ruud en Wim aan de microfoon. Verder het voorrij-incident met Jan en nog veel meer moois.

 

 

 

Acteurs van dienst in deze ‘Must-see’ zijn: Frank Heldoorn, Jan van der Marel, Machiel Ittmann, Martin Breedijk, Rik van Trigt, Tibor Lehmann, Katinka Wiltenburg, Cora Vlot, Bianca van Woesik, Jacqueline van Vliet, Dirk van Gossum, Michel v.d. Hoeven, Dennis van Hinte, Robin Boon, Peter Johan Dillo, Marit Koldijk, Alexander Deputat, Andre Roelen, Marcel Swart.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.