Video’s uit de oude doos (5) – Almere 1993

We hebben nog een bijzondere video ( voor op de tacx in de wintermaanden of gewoon op de bank).

Het jaar 1993, de hele triathlon in Almere, in beeld gebracht door Avro’s  Sport Panorama. Het wisselpunt en finish in en rond  de sporthal in Almere-Haven.
Debuterende atleten met de naam Jan van der Marel en Cora Vlot.
Arthur de Rouw gaf weer eens gas in het water, Katinka Wiltenburg “viel wat tegen” volgens Rob Pach en Bianca van Woesik bleek de sterkste dame. Nederlands kampioene Ada van Zwieten zag het spandoek : “Je moest toch zo nodig”. Jan van der Marel vocht tegen zijn maagproblemen en tegenstanders.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.