Team Sirius Europe Zwem- & Loopworkshop op zaterdag 14 december bij Triathlonwinkel.nl

                                 

Een unieke kans; een zwem- en loopclinic, verzorgd door Yvonne van Vlerken(toptriatlete en hoofdcoach Team Sirius Europe) en Onko Drent (eigenaar Triathlonwinkel.nl en zwemexpert)  bij Triathlonwinkel.nl in Uden.

  

Maximaal 20 atleten krijgen middels deze workshop de mogelijkheid onder leiding van twee experts de zwem- en looptechniek te verbeteren. Het is zaak om snel in te schrijven, VOL = VOL!

De workshop is 14 december van 10.00 tot 14.00 uur in Uden en past zodoende perfect in jullie drukke rooster, 2 absolute profs en kenners voor elke vraag en voor de perfecte input voor jou en jouw persoonlijke verbeter punten, waar je dan mooi over de winter mee aan de slag kunt gaan.

Onko Drent zal je begeleiden bij de zwemclinic. Hij was als professioneel zwemcoach actief bij clubs en de Nederlandse Triathlon Bond en begeleidde zwemmers op internationaal niveau. De endless pool in de winkel geeft de mogelijkheid tot perfecte analyse van de zwemtechniek en verbeterpunten.

Yvonne van Vlerken zal de loopclinic voor haar rekening nemen. Wie wil er nu geen aanwijzingen en tips van een Wereld- en Europees Kampioene, die maar liefst 17 x onder de 9 uur op een hele triathlon finishte.

 

Er is plaats voor max. 20 atleten, van alle niveaus,  de groep wordt opgedeeld  in 2x 10 personen, dus er is voldoende tijd voor persoonlijk aandacht.

De kosten bedragen 50,- Euro. Daarnaast is er voor de deelnemers een korting van 25% op al die fantastische triathlon artikelen in de mooiste triathlonwinkel van Nederland.
Je hebt dus je workshop gelijk weer terug verdiend en je gaat niet alleen naar huis met veel huiswerk, goede tips, leuke dag gehad, maar wellicht ook met een nieuwe wetsuit, zwemkleding of nieuwe loopschoenen . Mooie gelegenheid ook om nog wat kerst cadeaus te kopen met een mooie korting!

Aanmelden kan per mail bij coaching@yvonnevanvlerken.eu of bij info@triathlonwinkel.nl onder vermelding van “Workshop 14 december”.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.