Een geslaagde zwem- en loopclinic bij Triathlonwinkel

ZATERDAG – Twintig triatleten van allerlei niveaus en uit het hele land zijn op deze vroege zaterdagmorgen in Uden, in de Triathlonwinkel!
Ze ontvangen een clinic onder leiding van Yvonne van Vlerken voor het looponderdeel en Onko Drent en Rob Kennis voor het zwemonderdeel.

Het enthousiasme van het organiserende team in de wonderschone triathlonwinkel werkt aanstekelijk. Zonder dat men elkaar kende werden al vlot ervaringen uit de triathlonsport gedeeld.

Yvonne van Vlerken als coach van Team Sirius Europe toonde haar kennis met allerlei technische loopoefeningen. Wie Yvonne kent, weet dat het enthousiasme ervan afspat. De vonk sprong alras over op de deelnemers, die genoten van de oefeningen.

In de endless pool van Relax Outdoor in de Triathlonwinkel werden videobeelden van de deelnemers gemaakt, tips tijdens het zwemmen gegeven en vervolgens werden de beelden per persoon geanalyseerd door Onko Drent en Rob Kennis.

 

Stuk voor stuk vertrokken de deelnemers uitermate tevreden naar huis. Zij kijken reikhalzend uit naar de video-opnames van de trainingen, die later nog worden toegezonden.

Een succesvolle dag, die zeker navolging zal krijgen, in welke vorm dan ook. Duidelijk is nu al dat Triathlonwinkel en Yvonne van Vlerken de samenwerking in de toekomst verder zullen intensiveren/uitbreiden.

 

 

 

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.