Wij stellen voor : Triathlon Team Panthera

Binnen een week tijd was de knoop doorgehakt, zij starten een nieuw team.
Omdat ze zo graag onze sport samen beleven en samen wilden blijven, staken ze de koppen bij elkaar en maakten ze plannen.
Het is toch prachtig dat een groep mensen, die zo ver uit elkaar wonen, van leeftijd verschillen, geheel andere types en levens erop nahouden.. 1 ding gemeen hebben: de liefde voor de triathlon sport!

Veel van de atleten komen van Kijani en om verdere groei mogelijk te maken hebben ze Panthera opgericht voor de 1e divisie teams. Hun eigen triathlon team. De atleten die al jaren samen waren, wilden niet zonder elkaar verder en het liefst ook niet zonder de competitie.

Vanaf 1 november zijn zij Triathlon Team Panthera! Komend jaar starten ze onder andere in de 1e divisie, nationale én internationale wedstrijden. Zowel kort als lange afstanden en ook de cross wedstrijden worden niet achterwege gelaten.
Aangezien de startende atleten zelf verantwoordelijk zijn geweest voor behoud van de 1e divisie plek en in goed overleg met de teamcompetities, kunnen ze hier starten onder  eigen naam.

Onder andere Olympiër Ingrid van Lubek, oud-topzwemmers Rieneke Teerink, Lisa Dreesens, Geert Lantink, Rick en Pascal Bruins. Norseman topper Andrea Jochems, Ironmans Henry Piek, Jeroen Leuverink en Tanya ten Velden. Joey Hidding, Jos ten Velden, Marije van Brenk, Aleid Groenewoud, Natascha van der Vis, Rein Nieuwland, Marloes Voorhout, Michael Cornelisz, Brenda Zwarthoed en Emile Manni.

Gezelligheid en plezier staat bij hen voorop en iedereen is welkom om lid te worden!

#pantherapower

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.