Trispiration: tijd voor Trispiration team 2020 en de Trispiration Academy het komende jaar!

 

 

Josta Bolhuis had twee jaar geleden een idee ; Trispiration, sportieve vrouwen in de sport met elkaar verbinden. In de afgelopen twee jaar zijn er grote stappen gemaakt. In 2020 zijn er voldoende vervolgstappen om Trispiration nog groter op de kaart te zetten; het Trispiration Team 2020 en de Trispiration Academy.

 

 

De maand december is alweer bijna voorbij en 2020 staat voor de deur. Wat is de tijd snel gegaan! Tijdens mijn zwangerschapsverlof in 2017 ben ik voorzichtig begonnen met het uitrollen van Trispiration. Door nog een zwangerschap en het gezellige en drukke gezinsleven, kon ik maar een paar uurtjes per week aan Trispiration werken, maar dat deed ik met zoveel plezier.

Inmiddels is het 2019 en staat er een basis. Een mooie basis waar ik heel erg trots op ben! In twee jaar is het idee in mijn hoofd uitgegroeid tot een echte onderneming. Maar veel tijd om terug te kijken neem ik niet, want 2020 komt er aan en dat betekent dat Trispiration volwassen gaat worden. De babyfase en puberteit zijn voorbij en wij zijn klaar voor de volgende stap.

Vanaf de start van Trispiration is het mijn missie geweest om sportieve vrouwen met elkaar te verbinden. En dan met name vrouwen die een voorliefde hebben voor triathlon en duursporten. Op deze manier hoop ik dat deze enthousiaste groep elkaar kan inspireren, motiveren en aanmoedigen op de momenten dat zij dat nodig hebben. Maar dat is niet het enige! Ik wil ook namelijk ook de vrouwen met triathlon-ambities bereiken en hen over dat drempeltje heen helpen. Zodat iedere vrouw die ooit een triathlon wil doen, het ook echt gaat doen. Ik geloof erin dat alle vrouwen, ongeacht leeftijd, maat of sportieve achtergrond, in staat zijn om een triathlon te finishen.

Trispiration team 2020

Daarom heb ik besloten om in 2020 een speciaal Trispiration Team te starten. In dit team is er ruimte voor alle vrouwen. Het niveau, de conditie of leeftijd maakt niet uit! Er zijn geen verplichte wedstrijden of sponsoractiviteiten, maar wel heel veel teamvoordelen. Zo zal er voor dit team regelmatig een (online) training of clinic georganiseerd worden. Ook komt er een besloten Facebook groep waarin we elkaar op de hoogte houden van alle avonturen. En elkaar steunen wanneer dat nodig is. Inschrijven voor dit te gekke team kan nog tot 31 december, dus twijfel niet te lang. 

Trispiration Academy

 

 Als coach en trainster heb ik ook gemerkt dat veel vrouwen nog te weinig weten over de werking van voeding en het lichaam. Ze lezen het een en ander op internet en volgen de laatste voedingstrends die ze tegenkomen op social media. Ik vind dat ik, als coach, de taak heb om iedereen het hele verhaal te vertellen. Hoe kan je het beste trainen? Wat is gezonde voeding? Hoe ga je met sportvoeding om? Alle antwoorden op deze vragen en een heel hoop andere onderwerpen, wil ik gaan behandelen in de Trispiration Academy. Dit gaat een online platform worden, zodat iedere vrouw in Nederland toegang kan krijgen en kan leren wanneer zij dat wil. Ook wil ik af en toe een live dag inplannen, zodat er ook mogelijkheden zijn om vragen te stellen en een gesprek te voeren. Wat persoonlijk contact blijft toch het leukste.
Belangstelling?, stuur me een mail

In 2020 gaan we dus weer knallen!! En daar heb ik superveel zin in!! Maar nu is het eerst tijd voor feest, tijd voor rust en tijd om lekker te gaan genieten met mijn mannen. Daarom wil ik iedereen fijne feestdagen wensen en we zien elkaar in 2020.

Merry X-mas,

Josta

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.