Uitdagende baan op Lanzarote; werken bij Bike Sensations

Het nieuwe jaar is begonnen.
Nieuwe plannen, nieuwe uitdagingen?

Voor onze partner Bike Sensations plaatsen we onderstaande vacature;  werken en wonen op het prachtige Lanzarote!
Bike Sensations verzorgd fietstours op Lanzarote, verhuurt fietsen, maar organiseert ook triathlon trainingskampen op het wonderschone Lanzarote , verkoop van fiets- en triathlonartikelen en draagt zorg voor tal van aanvullende diensten, zoals organiseren van onderkomen op Lanzarote en excursies. Bike Sensations wordt alom aangesprezen als de fiets- en triathlonspecialist op Lanzarote, met kennis van zaken en van het eiland. Inmiddels heeft het uiterst succesvolle Bike Sensations een viertal vestigingen op Lanzarote.

Wegens de stormachtige groei van het uiterst succesvolle  bedrijf is eigenaar en triatleet Johan Wagenaar op zoek naar een ervaren fietsenmaker(ster) op Lanzarote. Heb jij verstand van racefietsen en alle certificaten voor de elektrische fietsen?  Spreek je Engels. Wil je lekker kunnen genieten in de zon? Dan is dit de kans.

Daarnaast zijn zij ook op zoek naar een goede verkoper(ster) en fietsbegeleid(st)er voor de e-bike toeren.
Spreek jij minimaal Engels en Duits? Franse taalbeheersing is een pré.

Ben jij diegene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en voldoe je aan bovenstaande omschrijving, neem dan nu contact met Johan Wagenaar op 0034-680424665.

Werken en wonen op Lanzarote, de kans van 2020!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.