Dag getraind worden door wereldberoemde trainer Brett Sutton, het kan op 2 februari in Zeist.

Brett Sutton is een wereldberoemde coach in de triathlonwereld met zijn trainingsmethodes.
Momenteel traint hij  o.a. wereldtoppers als Daniela Ryf, Nicola Spirig, Julie Derron, Matt Trautmann en James Cunnama. In het verleden o.a. Chrissie Wellington, Siri Lindley en Greg Welsh. Kortom een trainer van wereldfaam.

In samenwerking met zijn Nederlandse Trisutto coaches Mirjam Weerd en Frank Heestermans wordt er 25 deelnemers op zondag 2 februari de mogelijkheid geboden een dag onder leiding van deze drie coaches een unieke trainingsdag te beleven.

De dag is geschikt voor atleten van alle niveau’s. Het gaat om de filosofie van Trisutto coaching en hoe de methode je overall prestatie kan verbeteren. Je krijgt die dag individuele feedback, de kans om vragen te stellen en twee praktische trainingen die illustreren waar de Trisutto-methode om gaat.

Programma:
9.00 uur verzamelen en spullen klaarzetten in de sporthal
9.30 uur introductie Brett Sutton
11.00 uur fietstraining met Brett Sutton, Mirjam Weerd en Frank Heestermans
13.00 uur lunch en aansluitend presentatie Brett Sutton
15.00 uur zwemtraining Brett Sutton, Mirjam Weerd en Frank Heestermans
16.30 uur einde

De kosten bedragen 75 Euro.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheid vind je hier

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.