Trikipedia maakt de Triple Dutchers van 2019 blij met unieke hoodie – WTJ 1419

DINSDAG – Trikipedia is en blijft een uit de hand gelopen hobby, zo hebben we het ons voorgenomen in februari 2018 en zo is het nog steeds. Werken doen we allebei bij een baas, waar we af en toe op afgeven maar aan het eind van de maand is hij/zij toch weer onze beste vriend. Naast veel tri-nieuws doen we af en toe ook een dingetje buiten de site om. Een atleet een duwtje in de rug geven, een avondje Hawaii kijken of de Triple Dutch lanceren. Nou ja, dat laatste doen we niet zelf. Daar hebben we wel drie organisaties voor nodig, die een hele organiseren. Dat was een aantal jaren op rij het geval met het trio Frysman – Ironman Maastricht – Challenge Almere. Na het wegvallen van de hele afstand in de Limburgse hoofdstad, kwam er vorig jaar de Gelreman voor in de plaats. De Triple Dutch was gered. Ons klassementje kon weer worden opgemaakt.

Maar we wilden meer. Er hoorde iets blijvends bij. Triple Dutchers zijn bijzondere mensen. Een hele triathlon afleggen is nog steeds speciaal, maar wie er drie in eigen land doet in hetzelfde jaar (ja, we kijken nu even niet naar Han Poppema), die is wel heel speciaal. En daarom hebben we na de kerstdagen de zestien Triple-Dutchers verblijd met een Trikipedia/Triple Dutch hoodie/sweater. Landkaartje erop met de drie wedstrijden Frysman – Gelreman – Challenge Almere. Ruud regelde de bestelling en verzending naar onze zestien toppers. Hij vergat er alleen bij te vermelden dat het leuk zou zijn als iedereen een foto/selfie zou toesturen met de sweater aan.

Nu gebeurde dat hier en daar toch al wel op Social Media, maar er zitten tussen die Triple Dutchers ook een aantal atleten bij, die wars zijn van Facebook/Instagram of welke online-weergave dan ook. Dus het was nog wel een dingetje om ze allemaal bijeen te krijgen in een speciale WTJ. Sterker nog: we zijn niet compleet. Maakt niet uit, even goede vrienden. Want 1 ding hebben we wel van iedereen meegekregen: ze zijn stuk voor stuk hartstikke blij met de speciale trui. ,,Ik heb sinds de kerst niks anders meer gedragen” of ”Ik ga er zelfs mee naar bed”, waren leuke reacties van alle zestien.

Hier komen in elk geval de stuk voor stuk leuke portretjes van de helden van de Triple Dutch 2019. Sommigen nog bij de kerstboom, want het was ook een beetje bedoeld als cadeautje onder de boom. Wie weet worden ze de komende weken nog aangevuld tot we compleet zijn. En misschien ook niet. Wij hebben in elk geval van jullie genoten in de drie heles van ons land. En hoe het dit jaar allemaal gaat met Vroomshoop erbij? De tijd zal het leren.

P.S.: let ook op hoe Gelreman-winnaar Michel Besseling ‘overwintert’. Ik denk dat de Puzzle-fabrieken binnenkort gigantische orders uit de triathlonwereld kunnen verwachten….

Richelle van Helten
Anneke Ruizendaal

 

David Janssen

 

Vincent Praster
Martin van der Linden

 

Willeke van der Zand
Michel Besseling
Christel Muis
Bart Withagen
Bart Jan Suijkerbuijk
Carl Coninx
Corinna Mocking

 

En nog vier triatleten, die mogelijk nog zullen volgen.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.