Team Dare2Tri ; lid worden van een internationaal triathlonteam met alle voordelen.

Onze nieuwe partner Dare2Tri geeft voor het derde jaar atleten van alle niveaus  de mogelijkheid deel uit te maken van Team Dare2Tri.

 

 

Team Dare2Tri is sinds 2018 een initiatief van Brooke Brown, professioneel triatlete die vele malen op het podium van grote wedstrijden heeft gestaan. Het idee achter het internationale team was en is om beginnende, gevorderde en professionele atleten tezamen in een community te brengen om zo ervaringen met elkaar te kunnen delen. Het team zorgt voor een “ons” gevoel, trots en vriendschap niet alleen via Social Media, maar ook op wedstrijden.

 

Team Dare2Tri heeft inmiddels een aantal mooie partners verzameld die het voor de leden heel interessant maakt met veel voordelen voor de leden van Team Dare2Tri:

– XL Team Rugzak & Trucker cap

– 50% korting op teamkleding en Dare2Tri-producten (www.dare2tri.com)

– Partnerkortingen tot wel 50%! van merken zoals: FFWD WHEELS, TACX, SCICON, ON running , Dare2Tri

– Kortingen voor wedstrijden voor partnerraces zoals de  Spirit Series   , kans op het winnen van gratis startbewijzen voor: tri Deauville, Triathlon de Gerardmer, Xterra Gerardmer,

– Een professioneel online teamplatform

– Online teamforum

– Erkenning op de teamwebsite

– Promotie van persoonlijke blogs / artikelen op teamsite

De kosten voor een jaarlidmaatschap bedragen slechts Euro 99

 

Meld je nu aan op www.teamdare2tri.com/signup

 

 

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.