Trisutto-dag met Brett Sutton; een videocompilatie.

Niemand minder dan de Australische top coach Brett Sutton deed afgelopen weekend Nederland aan.
Zaterdagavond landde hij vanuit de Israman in Eilat op Schiphol, om vervolgens zondag in Zeist 25 atleten en coaches te inspireren met zijn praktische kijk op triathlon en coaching.
Naast twee uitgebreide lezingen werd de ‘theorie’ ook in praktijk gebracht met een fiets- en zwemtraining. Dat Sutton er zelf ook plezier in had, bleek wel uit het feit dat hij aan het eind van de dag nauwelijks was te stoppen; er was nog zoveel te delen!
Sutton was net op tijd weer op Schiphol voor zijn vlucht terug naar Zwitserland. De deelnemers gingen geïnspireerd en met stof tot nadenken weer naar huis.
En de organiserende Trisutto coaches Frank Heestermans en Mirjam Weerd kunnen terugkijken op een mooie, inspirerende dag!
Speciaal voor Trikipedia maakten ze een compilatie van de dag. Natuurlijk danken wij hen daar voor.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.