Valentijnsdag is ook: de kus na de finishlijn – WTJ 1447

VRIJDAG – Er is een ding waarom ik als speaker best jaloers ben op tri- en duatleten en dat is de finishlijn. De euforie van de laatste honderd meter en bovenal die lieftallige partner die net achter de eindstreep op jou staat te wachten. Vandaag op Valentijnsdag brengen we dat moment in beeld. Verdere woorden zijn overbodig. Volgend jaar op 14 februari weer zo’n serie, misschien staan jullie er dan tussen (of ik als ik ergens mee doe….)

Tot slot twee geinige varianten op Triathlon en Kiss……

 

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.