Coronavirus: Mixed Relay triathlon Chengdu verplaatst naar Valencia – WTJ 1461

WOENSDAG – Breaking News. Zo heet dat als er toch iets heel belangrijks gebeurt. Het Coronovirus en de sportevenementen, we hadden het er al eerder hier over en het blijft spelen. Zojuist heeft de ITU besloten de Mixed Relay triathlon in Chengdu China te verplaatsen naar Valencia, Spanje vanwege de onzekere situatie na de virus-uitbraak in China.

Het evenement stond voor 9 mei geprogrammeerd. Met een World Cup in hetzelfde weekend, de dag erop. Beide evenementen zaten in het Olympisch kwalificatietraject. De Mixed Relay Chengdu was zelfs de laatste kans voor teams zich te plaatsen voor de Spelen van Tokyo. Ook races in Tainan, Beihai en Dexing, die in maart en april op het programma stonden zijn in goed overleg met de Aziatische Triathlon Confederatie uitgesteld.

Later meer.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.