WODBEAST TRI ; een uniek Strenght & Conditioning programma

Onze partner WODBEAST voegt een nieuwe ent toe aan de boom ; WODBEAST TRI. Vol trots laat Marco Hoogenraad weten op Social Media: “Ik introduceer mijn unieke Strength & Conditioning programma, specifiek voor du- en triatleten. Yvonne van Vlerken reageert onmiddellijk positief”.

Wil je krachtig en gestroomlijnd zwemmen, wil je doodstil en lang in de aerodynamische fietshouding kunnen fietsen, wil je probleemloos door de transities walsen of het afsluitende looponderdeel technisch en krachtig kunnen beëindigen?

Als je bovengestelde vragen met ja beantwoord, wordt het tijd dat je contact me opneemt. Naast de gebruikelijke zwem-, loop- en fietstrainingen mag Strength & Conditioning  niet  ontbreken! En juist hier bied ik met mijn WODBEAST TRI methode een unieke schakel!

Mijn hele leven draait om sport. Van voetbal, atletiek, windsurfen naar bodybuilding, mountainbiken tot ik in 2000 de triathlon ontdekte. Al die jaren deed ik steevast orthodoxe kracht en rare conditie fratsen tussendoor. Altijd full body. Vaak tegen de mening van mijn trainers in. Ik vond het bij me passen, het voelde goed, ik was sterk, nooit geblesseerd en ik vond dat een lijf in balans moest zijn.

De resultaten spraken voor zich. Op mijn 34e pas begonnen met du- en triathlon. Nooit ben ik lichter geweest dan 78 kg en werd de BEAST genoemd door vriend en triathlonspeaker Ruud de Haan. Om de reden van mijn never give up mentaliteit en het feit dat ik wat massiever was dan de gemiddelde du/triatleet, zeg maar.

 Zo werd ik in mijn 2e jaar direct 3e van Europa in de Powerman, deed ik heel veel sprint- en kwart triathlons dik binnen het uur en de 2 uur en stond regelmatig op de hoogste trede, liep ik boven mijn 40e jaar al met pr-en aan flarden met een 16 minuten op de 5 km, 33 minuten op de 10 km, 51 minuten op de 15 km, 1:14 op de halve marathon en zelfs een 2:55 op de marathon, mijn minst favoriete afstand!

Maar belangrijker is dat ik na drie zware fietsongelukken iedere keer weer op wedstrijdniveau terug ben gekomen tegen alle prognoses van de doktoren in. Waarom? Omdat ik naast een enorme wilskracht ook fysiek in topvorm was en bleef door mijn ondertussen eigen verder ontwikkelde WODBEAST methodiek.

Nu wil en kan ik JOU sterker en fitter maken zodat je: sneller gaat zwemmen, fietsen en hardlopen,minder blessure gevoelig bent, minder spierpijn hebt en sneller herstelt, een ijzersterke core krijgt, een betere houding krijgt op alle onderdelen, je mega fit en scherp voelt! Ik doe deze trainingsvorm al voor Velo Handbal Dames eerste divisie team en alle jeugd teams bij Velo, met veel succes.

Dat kan nu voor een periode van 8 weken met je vereniging of je sportbuddies. 
Vanaf zaterdag 14 maart  van 9:00-10:00 uur bied ik het WODBEAST TRI programma aan. WODBEAST Gym Rijswijk, Polakweg 7, 2288 GG Rijswijk, voor du- en triatleten, zwemmers, fietser en hardlopers.

De kosten bedragen 147 Euro, in de eerste groep is plaats voor maximaal 6 personen.
Meer info hier

Dat WODBEAST TRI een schot in de roos is, blijkt uit de reactie van Yvonne van Vlerken dezelfde dag; Hoi Marco, zag net jouw post op Facebook en ben jij NU PRECIES waar ik naar op zoek was, voor een trainingsweekend dat ik in Nederland wil organiseren.  Jouw training is precies wat ik met 2 sessies in mijn trainingsweekend programma wil hebben. Zoals je wellicht weet kom ik uit de fitness wereld en ben 100% van mening dat krachttraining in ieder zijn schema hoort, blessures voorkomt, net als bij mij, en je sneller en beter maakt.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.