Twee wild cards voor de High Tech Triathlon Eindhoven 30 augustus te vergeven.

In samenwerking met partner Squadra Events geven wij twee wild cards weg voor de 3e editie van de High Tech Triathlon in Eindhoven op zondag 30  augustus.

De High Tech Triathlon is een initiatief van Squadra Events en Super Sport Events. Squadra Events is ontstaan vanuit het Eindhovense triathlonteam Squadra . Squadra draait al jaren mee aan de top van de (inter)nationale triathlonsport. Super Sport Events is gespecialiseerd in het organiseren van vitaliteitprogramma’s, sportclinics, sportevenementen en sportsprekers voor het bedrijfsleven. Voor de Triathlon slaan zij de handen ineen.

De High Tech Campus staat bekend als de slimste km² van Nederland en wordt door velen omschreven als het Silicon Valley van Europa. Ruim 160 bedrijven en 11.000 werknemers zijn hier dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en innovaties. Naast deze bedrijvigheid heeft de High Tech Campus alle faciliteiten in huis om een unieke Triathlon te organiseren.

  • Er wordt gezwommen in het meer van de Campus
  • Het supersnelle  en volledig autovrije fietsparcours loopt langs het hoofdkantoor van Shimano
  • Er wordt gelopen langs bedrijven als Philips en ASML
  • En er wordt gefinisht op de boulevard van het terrein; De Strip!

In de ochtend zullen werknemers van de High Tech Campus de strijd aangaan met elkaar en aansluitend zijn liefhebbers en atleten van buitenaf aan de beurt. Meer informatie over de starttijden en inschrijven vind je op de programma pagina. Voor meer info over het parkoers ga je naar de parkoers pagina.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de twee wild cards.
Like ons bericht op Facebook en tag in de opmerkingen degene met wie jij deze twee wild cards wil bemachtigen en deel het.
15 maart zal door loting , uitgevoerd door Squadra Events via Social Media bekend gemaakt worden welke twee atleten recht hebben op de wildcards.

 

Ruud de Haan

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: