Wedstrijden of niet, Team4Talent is er klaar voor: op gloednieuwe BMC-mountainbikes en tijdritfietsen!

WOENSDAG – Straks een nieuwe WTJ of moeten we al bijna zeggen CTJ (Corona Triathlon Journaal). Tegelijk vraagt elk medium zich af of er geen ‘ander nieuws’ te brengen valt, hoezeer het de wereld ook beheerst. We gaan ook daar pogingen toe doen op Trikipedia.

Van Andre Kwakernaat kregen we fraaie foto’s en een filmpje uit de bossen bij Almelo. Daan Schouten test er zijn gloednieuwe ATB uit. Het kersverse Team4Talent-lid is uitermate in zijn nopjes met de BMC, die voorzien is van de allernieuwste snufjes.

Hoogwaardige Zwitserse kwaliteit, daar staat het fietsmerk om bekend. BMC biedt ultieme fietservaring en doet alles net even anders dan de concurrentie. Voortdurend wordt in de fabrieken van BMC gewerkt aan nog beter ogende en functionele oplossingen voor de tweewieler, waarvan Daans eigendom een mooi voorbeeld is. De fietsen worden ontworpen voor het professionele BMC mountainbike racing team met toppers als Titouan Carrod en Filippo Colombo. Of, zoals BMC het zelf zegt: We make bikes, pure and simple.

 

Andre wachtte Daan op. De topdu- en triatleet steekt zijn bewondering voor zijn nieuwe tweewieler niet onder stoelen of banken. Nu inderdaad maar hopen dat we hem daar in 2020 nog mee in actie zien op het EK en WK. Geniet verder van de fraaie foto’s die topfotograaf Kwakernaat maakte van de training van Daan, maar ook van de Team4Talent teamdag. Met Diederik Scheltinga, Joost Somsen, Mark Oude Bennink en – good to see him back – Wouter Duinisveld!

Even los van de soms harde werkelijkheid…..

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.