Donderdag webinar Duursport & Voeding van Tri2one Coaching – Maartje van Gestel

Tal van nieuwe initiatieven worden in deze roerige periode ontplooid.  Onze partner Tri2one Coaching, als gerenomeerd trainings- en kennisbedrijf in de triathlonsport is daar een mooi voorbeeld van. Eerder openden ze hun unieke interactief video platform. Zoek je leuke (alternatieve) ideeën voor je trainingen? Inloggen/aanmelden kan op tri2onecoaching.nl

Donderdag a.s. om 19.45 verzorgt een van de teamleden van Tri2one Coaching , Maartje van Gestel, een 60 minuten durende webinar over
Duursport & Voeding. Deelname aan dit webinar kost slechts € 5,95.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.