Donderdag webinar Duursport & Voeding van Tri2one Coaching – Maartje van Gestel

Tal van nieuwe initiatieven worden in deze roerige periode ontplooid.  Onze partner Tri2one Coaching, als gerenomeerd trainings- en kennisbedrijf in de triathlonsport is daar een mooi voorbeeld van. Eerder openden ze hun unieke interactief video platform. Zoek je leuke (alternatieve) ideeën voor je trainingen? Inloggen/aanmelden kan op tri2onecoaching.nl

Donderdag a.s. om 19.45 verzorgt een van de teamleden van Tri2one Coaching , Maartje van Gestel, een 60 minuten durende webinar over
Duursport & Voeding. Deelname aan dit webinar kost slechts € 5,95.

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.