Train solo-shirt voor Rode Kruis

Een mooie actie voor het goede doel (Rode Kruis) van onze partner Frank Huisman van Tri-Experience, hij liet T-shirts maken met de tekst :

Stay Strong
TRAIN SOLO
Keep distance

Wij van Trikipedia hebben in ieder geval twee shirts besteld om deze actie te steunen.

 

Het Corona virus en de maatregelen om dit virus in te dammen heeft ongeveer iedereen in haar greep, zo ook ons. Heel vervelend allemaal, maar dit staat eigenlijk in schril contrast met de mensen die het virus hebben opgelopen en moeten strijden voor hun leven.

Omdat wij ook een bijdrage willen leveren in deze strijd, hebben wij een actie op touw gezet: TRAIN SOLO, wellicht heb je dit al voorbij zien komen op Facebook.

TRAIN SOLO is een hart onder de riem voor alle sporters, die evenementen waarvoor ze hebben getraind en aan het trainen zijn, gecancelled hebben zien worden. Een stimulans om toch te blijven trainen in deze moeilijke tijd, maar wel met in acht name van alle maatregelen om verspreiding van het Corona virus te beperken.

Het is een actie om alle zorg- en hulpverleners bij te staan, in een tijd waarbij zij heel hard werken voor onze gezondheid en levens.

Daarom doneren wij de opbrengst van deze actie aan het Rode Kruis.

Steun ons in deze actie en bestel het Train Solo sportshirt, via onze inschrijfsite:

https://www.3xpinschrijven.nl/category/271082/train-solo-corona-actie

Wil je meer doneren, dan kan dat natuurlijk ook, via de Extra Donatie optie.

 

Alvast bedankt!

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.