5 x 5, triathlonvragen met videofragmenten

5 x 5 ; 5 weekenden 5 triathlonvragen van allerlei niveaus, over allerlei onderdelen van de triathlonsport, gesteld door allerlei bekende mensen uit de triathlonsport!

Soms simpele vragen, soms opzoekvragen en soms vragen voor de absolute triathlonkenners, alles  voorzien van oude beelden als begeleidende triathlonfragmenten, leuk voor het “oh ja moment” of “dat wist ik niet”. Soms zit het antwoord in de video, soms is er een hint, maar vooral zijn het bijzondere momenten om terug te kijken.

Dat is 5 x 5.

Geen hoogstaande  wetenschap, gewoon als tijdverdrijf voor de lezers en kijkers van Trikipedia. Een groot scala van triathlonbekenden zal de komende 5 weken een vraag stellen, die zij zelf hebben bedacht. Wij van Trikipedia zullen dat wekelijks in een “videojasje” steken en aan het begin van het weekend publiceren.

Natuurlijk zullen we er ook een klassementje aan hangen, wat betreft de juiste antwoorden van de deelnemers, we zijn immers gek op lijstjes bij Trikipedia.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om hun 5 antwoorden tot de woensdag 12:00 uur volgend op de publicatie in te zenden naar info@trikipedia.nl. Bij de nieuwe 5 vragen zullen we dan “een lijstje” met de juiste antwoorden toevoegen alsook een tussenstand van het klassement.

Blijkbaar is de video niet voor iedereen benaderbaar via onderstaand beelden, maar via YouTube wel

Delen mag en graag zelfs, hoe meer deelnemers hoe leuker.

Vandaag de eerste 5 vragen in onderstaande video:

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.