5 x 5 ronde 2

 

Hier zijn ze dan : Rik van Trigt, Wim van den Broek, Roely Graman, Irma Heeren en Marc Herremans, onze vragenstellers van deze week. Op verzoek zijn het 5 aparte videovragen geworden, zodat er iets simpeler van de ene naar de andere vraag geswitcht kan worden.

Het zijn weer heel diverse vragen, wel allen voorzien van mooi en bijzonder beeldmateriaal. Soms is het antwoord eenvoudig, soms is het haast ondoenlijk het juiste antwoord te vinden.

Natuurlijk kan je ook nu weer meedoen aan ons klassement. Wij hebben besloten , in tegenstelling tot een eerder bericht, om gedurende de gehele periode van
5 x 5  een ieder de kans te geven om op alle ronden, op welk moment dan ook, de antwoorden in te sturen naar info@trikipedia.nl   Dus ook de antwoorden van 5 x 5 Ronde 1 zien wij graag alsnog tegemoet.
Maar liefst 17 personen hadden in ronde 1 alle antwoorden juist.

 

 

 

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.