Sanne van Paassen: “Het leven, dat is pas topsport”, juist nu. Doe mee met de SportFLOW challenge


Sanne van Paassen kennen we allemaal als profwielrenster: DSB, Rabobank en Boels Dolmans zijn de ploegen waarvoor Sanne uit kwam en runde ze ook haar eigen teams. Zowel op de weg als in het veld succesvol, met als grootste prestatie  het winnen van het wereldbekerklassement veldrijden in het seizoen 2010/2011. Tegenwoordig is Sanne onder meer vaste commentator bij het vrouwen veldrijden bij Eurosport.

Maar Sanne doet nog veel meer; ze was de organisator van de eerste editie van de succesvolle crossduathlon in Asten vorig jaar, is peak performance coach van ambitieuze ondernemers en topsporter, ze is spreker waarbij ze het publiek echt in beweging komen en begin juli komt haar eerste boek uit;
Het leven, dat is pas topsport!

Het boek waarin jij ontdekt hoe je in zeven stappen nog meer zakelijk kan winnen, zonder prive te verliezen.

Want je leest het goed, ook jij doet aan topsport! Na het stoppen van haar sportcarrière kwam ze erachter dat het dagelijks leven pas echt topsport is. Hoe combineer je je zakelijke ambities, met je gezin, je relatie, je huishouden en dan ook nog eens zelf fanatiek willen sporten en een fit en strak lichaam willen behouden. Vooral in deze tijd is dat een uitdaging. Dat is pas echt topsport!

Zelf is ze behoorlijk tegen de lamp gelopen en haar lichaam heeft letterlijk op de rem gestampt (fysieke burn-out). Dit was destijds enorm heftig, maar deze ervaring is de basis voor haar boek en haar coachmethode waarbij ze mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Antwoorden vind je namelijk in beweging. In het boek ontdek je hoe ook jij jouw topsport-mindset ontwikkelt en dit combineert met het luisteren naar je lichaam.

Als fanatieke sporter kan je hard blijven trainen. Maar de makkelijkste sportieve winst boek je mentaal. Mede daarom organiseert Sanne van 11 tot 15 mei de sportFLOW challenge: 5 avonden virtueel op pad met Sanne en leren je motivatie vast te houden, omgaan met blessures, sport integreren in je dagelijks leven en tal van andere zaken.

Bestel nu de sportFLOW challenge en ontvang het boek cadeau t.w.v. €20,- zodra deze af is (verwachting juli in de winkel)!

Hoe boek je de makkelijkste sportieve winst?
Ontdek hoe je door je mentale weerbaarheid te vergroten je jouw persoonlijke records verbreekt. Je ontdekt de tools waarmee je jezelf keer op keer overtreft.

Ik daag je uit voor de sportFLOW challenge van 11 t/m 15 mei. Samen gaan we werken om je mentale weerbaarheid te vergroten. Iedere avond om 20.oo uur gaan we samen naar buiten de natuur in. Je gaat bewegen, je doet je oortjes in en luistert naar mijn inspiratiesessies. Dat momentje voor jezelf, ga je deze week samen met mij nemen.

Doe je mee?

Verlang jij naar
moeiteloos je persoonlijke records verbreken
regie in je leven
rust in je kop, een fit lichaam en boordevol energie
weer dat fitte lichaam en de energie voor tien zoals vroeger
never ever blessures, vage fysieke klachten of stemmingswisselingen
focus
rust nemen zonder schuldgevoel
betere techniek
kennis hoe je juist je sportmindset ook in het dagelijks leven kan toepassen

Want als je geen actie onderneemt dan
blijf je de motivatie missen voor het sporten
 brand je op en loop je leeg, vooral in deze tijd
 blokkeer je als het echt lastig wordt
 je herstelt niet van je blessures en krijgt vage klachten
 ben je te streng voor jezelf
 blijf je zelfvertrouwen missen

Stop met scrollen en meld jezelf gewoon aan!

Als je de challenge mee doet, ontvang je mijn boek als cadeau!
Of eigenlijk koop je mijn boek en ontvang je deze waardevolle challenge.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.