Enduro Sportz (Rene Noorbergen) nieuwe eigenaar ID’S ME – de levensreddende armband.

 

Per 1 juni 2020 neemt Enduro Sportz (Rene Noorbergen) het bedrijf Id’s me over .

Id’s me is een armband voor sporters met medische- en persoonsgegevens. Deze zijn gegraveerd op een roestvrij stalen plaatje.
Met die essentiële informatie kunnen hulpverleners gericht te werk gaan.

 

Hoe werkt Id’s me precies?
In een noodsituatie tellen vooral de eerste seconden. Kostbare tijd gaat verloren wanneer hulpverleners niet weten wat ze kunnen en mogen doen. Maar wanneer ze direct inzicht hebben in medische- en persoonsgegevens, kunnen ze het slachtoffer adequaat behandelen. En vervolgens het thuisfront inlichten.

 

Snel handelen is van levensbelang.
Rene Noorbergen is eigenaar van Enduro SportZ en hardlooptrainer. Recent kreeg een loper uit zijn groep tijdens het sporten een hartstilstand. Dankzij zijn medische armband kon de man direct worden geïdentificeerd en konden hulpverleners levensreddend optreden.
Noorbergen: ‘Helaas gaan veel sporters de deur uit zonder ID-gegevens op zak. Dat vind ik onbegrijpelijk. Denk ook de stress die hulpverleners ervaren wanneer ze – in een race tegen de klok! – moeten uitzoeken wie het slachtoffer is. Zeker nu solo trainen de norm is, zou iedere sporter een Id’s me moeten dragen’.

Waar koop ik een Id’s me-armband?
Deze zijn online te bestellen op www.idsme.nl.

EARLY BIRD ACTIE BIJ TRIKIPEDIA!
De eerste 50 klanten krijgen bij aankoop 25% korting, OP=OP, maak gebruik van de code Tr1k1P3aD1a3B
de volgende 50 klanten 20% korting, OP=OP, de code Tr1k1LaT3rB
de volgende 50 15 % korting, OP=OP, de code MoLat3rTr1k1p
Daarna geldt een korting van 10 % tot en met 14 juli 2020, code tR1k1Fr13nD

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.