Run for KiKa @Home is terug!

Het maximale eruit halen en écht die stap extra zetten voor KiKa. Dat moet op zondag 28 juni gebeuren tijdens de tweede editie van
Run for KiKa@Home. Met deze officiële run vanuit huis is de draad weer opgepakt waarbij deelnemers hét verschil maken voor kinderen met kanker.

Waar de vorige editie draaide om Nederland KiKa-oranje te kleuren, is nu de oproep: doe mee en haal geld op voor KiKa! Want, zo zegt Nikki Wester namens de organisatie: “Iets kunnen betekenen voor een ander blijft universeel en van alle tijden. Als je iets kàn betekenen, doe dat dan!”.

Uit de startblokken geschoten
De inschrijving is nog maar net geopend en heeft nu al een super start. Een paar honderd deelnemers én een paar duizend euro staan genoteerd. “We zijn ons heel bewust van de tijd waar we allemaal in zitten. Het voelt en is anders dan normaal. Toch gaan we ervoor om
een fantastisch resultaat neer te zetten voor KiKa.” zegt Wester.

Live te volgen
Op zondag 28 juni klinkt om 11.00 uur het officiële startschot van Run for KiKa @Home.
Deelnemers hebben dan een warming-up gehad, de cheque-uitreiking gezien én bemoedigende woorden gekregen van acteur Ferdi Stofmeel en een vertegenwoordiger van KiKa. Allemaal via een livestream speciaal voor deelnemers. Hierna kan het rennen beginnen, uiteraard volgens de regels van het RIVM.


Run for KiKa @Home
Run for KiKa @Home is het hardloopevent waarbij deelnemers bepalen waar en hoever ze rennen. De eerste editie van Run for KiKa @Home kende op 3 mei een groot succes met ruim tweeduizend deelnemers die vanuit huis totaal 18.000 km renden. Net als tijdens die
editie mogen deelnemers op 28 juni zelf bepalen hoe lang en waar ze rennen. Deelname aan het evenement is wederom gratis.
Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl/at-home .

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.