Weinig tekst, veel geluid. Horen jullie die stemmen ook weer eens…. WTJ 1549

VRIJDAG – Gedeelde smart is halve smart. Als we dan toch niet naar Holten, Romsalen, TRIAmsterdam, Castricum, Oss of Nederhorst kunnen, dan zoeken we elkaar maar op. Het weer nodigt al veel langer uit om weer ‘het veld in te mogen’, maar helaas: hogerhand houdt dat nog even tegen. Genoeg daarover, bij de volgende stembusgang mogen alle betweters hoe het beter kan.

Op het moment dat ik dit tik stonden we feitelijk weer de hardlopers van de Vivera-Run in Holten binnen te praten. In het gesprek met Ruud vanmiddag viel op hoe vaak ook hij te horen krijgt dat ze graag zijn stem weer eens horen. We hebben meteen maar de daad bij het (gesproken) woord gevoegd en het bijkletsen op film vastgelegd.

Dat het intro verwijst naar een komisch duo uit de jaren 70 vorige eeuw is overigens de schuld van Eric van der Linden en Dennis Looze 😉
Wij beleefden veel plezier op Ruuds vernieuwde terras vanmiddag, hopelijk jullie ook bij het zien van het filmpje. Fijn Vaderdagweekend jullie allen!

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.